Concertserie 2019

Op onze website vindt u nu de gehele concertserie voor 2019. Op onze pagina ‘concerten’ vindt u alle organisten die dit jaar in onze serie spelen.

Het eerste concert is het Paasconcert door Vincent de Vries op 22 april 2019. Het programma kunt u al op onze website vinden. Wij hopen u bij dit concert te zien. U krijgt dan direct het programmaboekje mee waarin u alle programma’s van de serie vindt. Na het Paasconcert zullen de overige programma’s ook op deze website worden gepubliceerd.

Er zijn ook enkele bijzondere concerten. Zo zal Rien Donkersloot, tijdens zijn concert op 8 juni, zijn nieuwe cd presenteren. Deze cd is opgenomen op het Garrels-orgel in de Groote Kerk van Maassluis.

Ook 19 oktober is een datum om te noteren! Een bijzonder concert waar het Garrels-orgel samenklinkt met het Sweelinck Koper-Kwintet. Dit kwintet bestaat uit jonge, enthousiaste koperblazers van vijf conservatoria en richt zich op de uitvoering van orgelrepertoire. Jaap Kroonenburg bespeelt het orgel. Het belooft een bijzonder concert te worden.

Uiteraard hebben we ook weer een Bach-herdenking, de Hommage aan Feike Asma, het Verzoekprogramma en het Kerstconcert bij kaarslicht.